TekSam Årsdag 2019

Dato og Tidspunkt:

tirsdag d. 01/10.

08:30 - 15:30

Sted:

Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ

Email:

TekSam afholder årsdag under temaet Fremtidens industri arbejdsplads”.


Det vi lærer i dag, er sandsynligvis forældet næste år


De kommende år vil med sikkerhed blive præget af omfattende forandringer teknologisk, organisatorisk, kulturelt og markedsmæssigt. For at sikre at vi til stadighed har de kompetencer, der skal til for at sikre virksomhedernes konkurrencekraft og medarbejdernes tryghed og trivsel, er det nødvendigt, at vi tænker nyt om læring, uddannelse og samarbejde om forandringer. 

På TekSam Årsdag 2019 stiller vi skarpt på fremtidens industriarbejdsplads og kravene til kompetence- udvikling, som udviklingen indebærer. Til at inspirere dialogen i samarbejdsudvalget har vi inviteret førende eksperter og praktikere, som hver især giver deres bud på, hvordan vi optimerer arbejdet med at udnytte mulighederne og håndtere udfordringerne i det 21. århundrede.

 

Deltagelse på årsdagen er gratis. Grundet tidligere års store interesse for at deltage vil de 800 pladser blive besat efter princippet ”først til mølle”. Tilmeldingen er bindende.

Vi håber, at denne invitation har vakt jeres interesse, og vi glæder os til at se jer i Odense.

 

Hele jeres SU er velkommen til at deltage. Hvis kun enkelte SU-medlemmer deltager, er det vigtigt, at såvel ledelse som medarbejdere er repræsenteret.

Relevante dokumenter