TekSams arrangementer giver inspiration og ny viden

TekSam arrangerer møder, temadage, seminarer og årsdage for medlemmer af samarbejdsudvalgene i industriens virksomheder. Oversigten nedenfor bliver løbende opdateret med kommende og planlagte arrangementer. Desuden kan man under "Gennemførte arrangementer" finde præsentationer, oplæg og baggrundsmaterialer fra tidligere arrangementer.

Vi sender normalt invitationer til nye arrangementer til formand og næstformand for virksomhedens samarbejdsudvalg. Desuden bliver oversigten her på siden løbende opdateret, når et nyt arrangement er planlagt. Er man tilmeldt TekSams digitale nyhedsbrev, vil man automatisk modtage en mail, når et nyt TekSam arrangement bliver udbudt.

Vi lægger vægt på, at de deltagende virksomheder er repræsenteret ved både medarbejder- og ledelsesrepræsentanter. Baggrunden er, at det er meget nemmere at drøfte hjemme i virksomheden, hvordan inspirationen og den nye viden kan bruges i ens egen virksomhed, når repræsentanter fra både medarbejderne og ledelsen deltager.

Deltagelse er gratis for medlemmer af samarbejdsudvalgene på industriens område (når det drejer sig om temadage arrangeret i samarbejde med Industriens Branchearbejdsmiljøråd, er deltagelse gratis, hvis ens virksomhed hører under Industriens Branchearbejdsmiljøråd.)

Kontakt TekSam hvis I har spørgsmål vedr. vores arrangementer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommende arrangementer

Dato: 07. marts 2019
Sted: Langesøhus, Vestre Ringvej 51, 8600 Silkeborg


Gennemførte arrangementer

Dato: 29. november 2018:
Sted: Scandic Aalborg - Hadsundvej 200, 9220 Aalborg

Dato: 15. november 2018:
Sted: Scandic Kolding - Kokholm 2, 6000 Kolding

Dato: 08. november 2018:
Sted: Metalskolen Jørlunde - Slagslundevej 13, 3550 Slangerup

Dato: 11. oktober 2018:
Sted: Scandic Århus Vest – Rytoften 3, 8210 Århus V

Dato: 02. oktober 2018:
Sted: Odense Congress Center, Ørbækvej 350, 5220 Odense SØ


Første Forrige Næste Sidste    1   af   15

Minimize

Modtag Nyhedsbrevet TEKSAM NYT i din mailCAPTCHA image
Skriv teksten fra billede nedenforMinimize

Top