TekSams arrangementer giver inspiration og ny viden

TekSam arrangerer møder, temadage, seminarer og årsdage for medlemmer af samarbejdsudvalgene i industriens virksomheder. Oversigten nedenfor bliver løbende opdateret med kommende og planlagte arrangementer. Desuden kan man under "Gennemførte arrangementer" finde præsentationer, oplæg og baggrundsmaterialer fra tidligere arrangementer.

Vi sender normalt invitationer til nye arrangementer til formand og næstformand for virksomhedens samarbejdsudvalg. Desuden bliver oversigten her på siden løbende opdateret, når et nyt arrangement er planlagt. Er man tilmeldt TekSams digitale nyhedsbrev, vil man automatisk modtage en mail, når et nyt TekSam arrangement bliver udbudt.

Vi lægger vægt på, at de deltagende virksomheder er repræsenteret ved både medarbejder- og ledelsesrepræsentanter. Baggrunden er, at det er meget nemmere at drøfte hjemme i virksomheden, hvordan inspirationen og den nye viden kan bruges i ens egen virksomhed, når repræsentanter fra både medarbejderne og ledelsen deltager.

Deltagelse er gratis for medlemmer af samarbejdsudvalgene på industriens område (når det drejer sig om temadage arrangeret i samarbejde med Industriens Branchearbejdsmiljøråd, er deltagelse gratis, hvis ens virksomhed hører under Industriens Branchearbejdsmiljøråd.)

Kontakt TekSam hvis I har spørgsmål vedr. vores arrangementer.

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommende arrangementer

Dato: 09. september 2020
Temamøde: Grib ind overfor krænkende handlinger
Sted: Gl. Vindinge, Gl Vindingevej 17A, 5800 Nyborg


Gennemførte arrangementer

Dato: 18. juni 2020:
Webinar om krisehåndtering, samarbejde og trivsel
Sted: Webinar

Dato: 03. juni 2020:
Dialog styrker samarbejdet i organisationer - Kom til teamdag om hvordan Dialogisk ledelse kan hjælpe organisationer med håndtering af stigende forandringshastighed
Sted: Gl. Vindinge, Gl. Vindingevej 17A, 5800 Nyborg

Dato: 02. juni 2020:
Dialog styrker samarbejdet i organisationer - Kom til teamdag om hvordan Dialogisk ledelse kan hjælpe organisationer med håndtering af stigende forandringshastighed
Sted: Langsøhus, Vestre Ringvej 51, 8600 Silkeborg

Dato: 09. december 2019:
Temamøde om forebyggelse af seksuel chikane på arbejdspladsen
Sted: DI, H.C. Andersens Boulevard 18, 1553 Kbh. V

Dato: 27. november 2019:
Temamøde om forebyggelse af seksuel chikane på arbejdspladsen
Sted: Scandic Kolding, Kokholm 2, 6000 Kolding


Første Forrige Næste Sidste    1   af   19

Minimize

Modtag Nyhedsbrevet TEKSAM NYT i din mailCAPTCHA image
Skriv teksten fra billede nedenforMinimize

Top